Darekmw Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam .Koledzy dzisiaj przejechałem 100 km na trasie cały czas 100-110 kmPo zatrzymaniu zaobserwowałem ze od temperatury topi się moduł jak na foto.Rozebralem i ta masa uszczelniające była dość plynna i splywala na dół. Na fotce tego nie widać bo juz wyczyscilem.O co chodzi. Motocykl zapala na strzał. Równo pracuje, jedynie ma trochę za bogata mieszankę bo świece są czarne okopcone. Motocykl dyna low rider 98 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Darekmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 bogata mieszanka wysoka temperatura???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Śmigać.... dupy nie zawracać... ;) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi