wylajtowany Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam, szybka piłka. Mam pasek w skuterze 755-18-30, a według producenta w moim ludixie snake furious jest 765x17,5. Chciałem zamówić już w sklepie, i podałem wymiary te co mam aktualnie a pytali się czy na pewno taki chce, bo zalecany do mnie jest taki 765x17,5. Możliwe, że poprzedni właściciel by zły miał? Także, propozycje? Albo jak sprawdzić. I skuter wchodzi szybko na wysokie obroty, i powoli się rozpędza. Może to być wina złego paska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Zależność obroty-siła na kole-prędkość to raczej chyba domena rolek wariatora. Ale fakt, swoja Aprilie Scarabeo 250 i.e. oddaję do serwisu i leży mi martwym bykiem co robią, aby jeździła kolejny sezon.Załóż fabrycznie dedykowany pasek i będzie OK, ten co masz jest chyba za wąski.. Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi