Gość zipper Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Witam wszystkich!!Niebede ukrywał że jestem nowym urzytkownikiem.Mam dylemat w sprawie kupna motoru..krótko mówiąc: enduro, 30PS(koni)lub więcej, 125-250, ładny wyglad(dwie lampy sprzodu) rocznik 92-96,nie zadużo palił. szukałem szukałem i znalazłem tylko tdr 125-94r. ale troche słabe.. późniejk tdr 250 50koni ale pali 10l. i cięzko by było znaleść. i w końcu sam, niewiem bo pegasso niechce. czy ktoś mógł by mi pomóc i podać pare modeli albo poradzić coś.. bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 ..krótko mówiąc: enduro, 30PS(koni)lub więcej Najlepiej DT 125, oprócz tego KMX, CRM ,LC2 wszystkie 125. spalanie od 4 litów przy spokojnej jedzie do 7 przy ostrym pałowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi