Rysiek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Gdzie znajdę numer vin w piaggio fly 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Coś kojarzę, że w moim dawnym X8 po otwarciu kanapy była z tyłu klapka i VIN nabity na poprzecznej rurce. Ale od paru lat tego nie mam i pewien nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek01 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Rozebrałem już prawie cały skuter, jest możliwość że jest to nalepka w bagażniku pod siedzeniem, która sie już starła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 nalepka też jest, ale numer jest powtórzony gdzieś na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi