Siaśka Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Kamizelki to dobry pomysł- poprzednim razem zadziałałyMy oczywiście też się pojawimy, nie zdradzę czy pavka będzie miał jeszcze znaki szczególne ;)Może lepiej się zorganizujemy tym razem i popodbijamy ceny przy stoisku nr 12, co? :twisted: A po bazarze co? może Free? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 mam nadzieje ze stoisko obok bedzie wolne, jak ostatnio, bo sie nie pomiescimy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Ja tylko sie chciałem upewnić - 21.11 tj. niedziela o 10:00 przy stoisku 12 ?! Ziggy: w niedziele pracujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Tak Siaiu masz racje - ceny podbijać!!! robic sztuczny tlum :mrgreen: licytować :mrgreen: oby tylko cos zarobic. Po giełdzie do FREE - pewnie ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Czolem! Bardzo chetnie bym sobie tam skoczyl, ale niestety w niedziele bede siedzial w komisji wyborczej (trzeba zarobic na zwrot dlugow po zakupie Suzi ;)) przez przez przeszlo 15 godzin, wiec ja odpadam.Qrde, ale strasznie zaluje.Chetnie bym sie z Wami znowu zobaczyl i rozejrzal za drobiazgami do Suzi ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Ruff : Jeah ! W niedziele mam inwentaryzacje , tak wiecbede mogl zawitac albo wczas rano, kolo 8 , albo tak kolo...hmm..ciezko powiedziec.... 13-14. Na moto of kors ! (Jesli nie bedzie zbytnio banglać) Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Kto tym razem stawia flaszeczkę?Czy robimy jakąś zrzutę?Kubeczki może jakieś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 no chyba tym razem mi sie uda zawitac na motobazar krakowski - porownam z poznanskim ;)Czyzbym mial przyjechac autobusem, jesli potem sa jakies Free plany?Kto tym razem stawia flaszeczkę?Oddaje glos na tego, ktory zlozyl propozycje :mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Nie można tak wykorzystywać Muzyka (poprzednim razem on stawiał).Coś sie wymyśli na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Ja też postaram się wpaść tylko jak dostane wolne.Widze że będzie dobra zabawa wiec busek wskazany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Nie można tak wykorzystywać Muzyka (poprzednim razem on stawiał). ups. :oops: przepraszam, nie wiedzialem, bo nie bylem ;)cofam co napisalem ;) (nie chce mi sie edytowac posta).Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 To moze lepiej po bajzlu Free odwiedzic zwartą kupą? z Imbrama do centrum nie daleko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Dzięń wcześniejjestem zaproszony na 18 (kiedy to było). Nie wiem jak się teraz młodzierz bawi, ale wydaje mi się że na bajzlu będę wczorejszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 noo to dobrze sie składa ;) ja jestem już od soboty w KRAKOWIE - bynajmniej takie plany wiec pewnie sie zdam na PKP lub coś innego ;) myśle że można by sie zrzucić na coś pod jakimś umuwionym stanowiskiem ;) i bedzie git ;) a lukazzz wspomniał coś o bliskości centrum zawsze po bazarze można tam urządzić poprawiny a raczej kontynuacje ;) pozdro. ŚWIR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 a lukazzz wspomniał coś o bliskości centrum zawsze po bazarze można tam urządzić poprawiny a raczej kontynuacje Pewnie ;) Daleko nie jest, dojazd mpk-owy tez dobry, wiec nie bedzie problemu ;) Pozdro i dozo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi