Mazda82 Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Hej. Czy na motobajzelku w Krakowie - pl imbramowski tj 21.11.2004r. bedzie spotkanko? Tak czy owak Ja, Rozio i Maciach handlujemy na stoisku nr12 :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 gdyby kto mogl to niech popyta o lampe przednią do GSX 600F (jajo)i jeśłi nie bedzie problemem niech weźnie jaki kontakt - bede wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Postaram sie zaglądnąć. Chyba pare osób sie jeszcze wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 no ja z kilem - chyba sie pojawie tam ;) pozdro. ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja tez bede ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Oczywiście ja tez sie pojawie :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 ja tez bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 No ja też zawitam, bede pewnie miał kamizele coby sie rozpoznac. Tylko kwestia zeby Swirek tam zarzadzil i bedzie git :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Ja tez się będę starał pojawić, szczególnie, że na poprzedni nie udało mi sie dotrzeć... A możeby sie tak umówić na jakąś konkretną godzine ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 A ze tak zapytam od ktorej do ktorej ta impreza trwa ?Pytam, bo pracuje, a chcialbym sie zjawic....No chyba ze tak jak pisze Ruff , jakies spotkanko wczesniej ? Nera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Na ostatnim bazarze wszyscy krecili sie w okolicach 12-stego stoiska ok. godz. 10. I to była dobra godzina, wiec moze 10? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 mam nadzieje ze bilety tansze będą ;) ale i tak bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Na ostatnim bazarze wszyscy krecili sie w okolicach 12-stego stoiska ok. godz. 10. I to była dobra godzina' date=' wiec moze 10? ;)[/quote']moze byc, ja pewnie bede wczesnieji tak jak ostatnio w kamizeli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Na ostatnim bazarze wszyscy krecili sie w okolicach 12-stego stoiska ok. godz. 10. I to była dobra godzina' date=' wiec moze 10? ;)[/quote']moze byc' date=' ja pewnie bede wczesnieji tak jak ostatnio w kamizeli ;)[/quote'] Ja raczej mam watpliwe szanse na kamizelke... ale zapisalem sie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Ja tez chciałbym sie pojawić i może dotre na 12 stanowisko!!!!postaram sie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi