JarekGesiarz Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam czy ktoś z was wymieniał półksiężycowy klin koła zamachowego. Domyślam się że w nim leży mój problem. Rozrusznik kręci zabiera te zębatki ale nie ciągnie tłoka. Może się mylę ale myśle że to w tym problem tym bardziej że w sieci dużo jest o tym przypadku i nawet Yamaha w późniejszych rocznikach rozwiązywała ten problem. Proszę o radę jak się do tego zabrać i czy w ogóle robić to samemu. Jakieś pojęcie mam ale mechanikiem nie jestem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 A z kopki zapali ? Jeśli tak,to klin jest cały a problem leży w sprzęgle jednokierunkowym Takie coś http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-wolnego-kola-yamaha-wr-450-f-03-i6059377107.html Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekGesiarz Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Ok dzięki problem już rozwiązany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Źle był złożony rozrusznik i chodził w drugą stronę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi