LoockerPL Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie na forum, jestem nowym użytkownikiem i zawitałem tutaj ponieważ potrzebuję opini na temat tego motoru. Przymierzam się do zakupu crossówki na nowy sezon i upatrzyłem sobie ten egzemplarz. https://www.olx.pl/oferta/yamaha-yzf-250-laleczka-yz-crf-kxf-sxf-CID5-IDs1O7N.html Możecie coś powiedzieć o nim, czy warto jechać w ogóle? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Trochę dużo gościu chce za nią.Pisze o luzach na wydechowych,że były sprawdzane i mają 0,28 a powinny mieć od 0,17 do 0,22 :biggrin: Szukaj dalej Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmmoto Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Na ogłoszeniu zawsze wszystko wygląda dobrze, jak nie masz daleko to jedź i oglądaj bo na żywo często można wyłapać także szereg innych mankamentów i targować cenę. Na pierwszy rzut oka faktycznie chce za t trochę dużo. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Mmmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi