shimbour777 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Podepnę się pod posta, czerwiec u mnie nie wchodzi w grę ale jeśli ktoś był by zainteresowany to lecę około 20 lipca.Trasa w skrócie to Sapanta, Bicaz, Braszów, Bran,Transfogarska, Transalpina, Oradea. Noclegi kwatery, wyżywienie w swoim zakresie, obiady regionalne po trasie. Miło by było polecieć z kimś pozytywnie zakręconym :) Witam wszystkich. Podepnę się pod posta, czerwiec u mnie nie wchodzi w grę ale jeśli ktoś był by zainteresowany to lecę około 20 lipca.Trasa w skrócie to Sapanta, Bicaz, Braszów, Bran,Transfogarska, Transalpina, Oradea. Noclegi kwatery, wyżywienie w swoim zakresie, obiady regionalne po trasie. Miło by było polecieć z kimś pozytywnie zakręconym :) Witam wszystkich. Podepnę się pod posta, czerwiec u mnie nie wchodzi w grę ale jeśli ktoś był by zainteresowany to lecę około 20 lipca.Trasa w skrócie to Sapanta, Bicaz, Braszów, Bran,Transfogarska, Transalpina, Oradea. Noclegi kwatery, wyżywienie w swoim zakresie, obiady regionalne po trasie. Miło by było polecieć z kimś pozytywnie zakręconym :)Witam wszystkich. Podepnę się pod posta, czerwiec u mnie nie wchodzi w grę ale jeśli ktoś był by zainteresowany to lecę około 20 lipca.Trasa w skrócie to Sapanta, Bicaz, Braszów, Bran,Transfogarska, Transalpina, Oradea. Noclegi kwatery, wyżywienie w swoim zakresie, obiady regionalne po trasie. Miło by było polecieć z kimś pozytywnie zakręconym :)Boryna ja co prawda mam w planach Rumunię od 4 sierpnia ale towarzystwo mi się chyba posypało( czekam na odpowiedz od kumpla jeszcze ma się zdeklarować do końca maja). Jak by mi nie wyszedł termin sierpniowy a twoje zaproszenie aktualne to może bym pojechał z Tobą. Byłem rok temu w lipcu na transfogarskiej i transalpinie nie udało się zrobić wąwozu Bicaz. Planuje zrobić dokładnie to co ty napisałeś z tym ze ja planowałem zrobić nocleg jeden Gora dwa w plenerze pod tarpem w okolicy transfogarskiej. Pozdrawiam. Szymbor Witam wszystkich. Podepnę się pod posta, czerwiec u mnie nie wchodzi w grę ale jeśli ktoś był by zainteresowany to lecę około 20 lipca.Trasa w skrócie to Sapanta, Bicaz, Braszów, Bran,Transfogarska, Transalpina, Oradea. Noclegi kwatery, wyżywienie w swoim zakresie, obiady regionalne po trasie. Miło by było polecieć z kimś pozytywnie zakręconym :)Boryna ja co prawda mam w planach Rumunię od 4 sierpnia ale towarzystwo mi się chyba posypało( czekam na odpowiedz od kumpla jeszcze ma się zdeklarować do końca maja). Jak by mi nie wyszedł termin sierpniowy a twoje zaproszenie aktualne to może bym pojechał z Tobą. Byłem rok temu w lipcu na transfogarskiej i transalpinie nie udało się zrobić wąwozu Bicaz. Planuje zrobić dokładnie to co ty napisałeś z tym ze ja planowałem zrobić nocleg jeden Gora dwa w plenerze pod tarpem w okolicy transfogarskiej. Pozdrawiam. Szymbor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojan 2 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Boryna ja co prawda mam w planach Rumunię od 4 sierpnia ale towarzystwo mi się chyba posypało( czekam na odpowiedz od kumpla jeszcze ma się zdeklarować do końca maja). Jak by mi nie wyszedł termin sierpniowy a twoje zaproszenie aktualne to może bym pojechał z Tobą. Byłem rok temu w lipcu na transfogarskiej i transalpinie nie udało się zrobić wąwozu Bicaz. Planuje zrobić dokładnie to co ty napisałeś z tym ze ja planowałem zrobić nocleg jeden Gora dwa w plenerze pod tarpem w okolicy transfogarskiej. Pozdrawiam. SzymborWitam wszystkich!Najpierw fakty: 9 lub 10. 06 wyjazd do Rumunii z Rzeszowa i to jest pewne, chyba że mnie cóś trafi. A teraz muszę z przykrością się przyznać, że w temacie Rumunia jestem na tym forum po raz pierwszy, zwłaszcza w kontekście tego co przeczytałem powyżej. Ogłaszałem się na innych forach ale była cisza. Aż zajrzałem tutaj dzisiaj i czytam że nie jestem, a raczej nie jesteśmy sami w naszych zamiarach(mój plecak jest nieodłączny). Plan podróży jest raczej standardowy, czyli w naszym przypadku etap I to rzeszów - satu mare, etap II do sybina, a potem dwie zaczarowane trasy i ..... się zobaczy. Czas do 10 dni. Gdybyśmy mogli jakoś połączyć nasze zamiary to mój tel. 605 202 327pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider69 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 WitamPytanie kiedy i plan.Jestem zainteresowany.Daj jakieś namiary w wolnej chwili.Jestem z okolic Leżajska.Właśnie coś szukam.Witam Czy jest ktoś zainteresowany wyjazdem do Rumunii w czerwcu? Plan mniej więcej mam. Noclegi namiot pensjonaty kwatery. Wyjazd na około 7 -8 dni max 10. Pozdrawiam wszystkich MarekSent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojan 2 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 WitamPytanie kiedy i plan.Jestem zainteresowany.Daj jakieś namiary w wolnej chwili.Jestem z okolic Leżajska.Właśnie coś szukam. Sent from my Moto G (5S) Plus using TapatalkPlan ogólny i termin masz powyżej, jeśli jesteś zainteresowany to telefon też podałemmiłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek49 Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Bojan. Zamknąłem temat. Podpinasz się z tą samą datą wyjazdu i kierunkiem. Stworzyliśmy juz zespół o czym informowalem na forum i nagle dostaję pytania o Ciebie i innych od nich czy jedziecie z nami.Proszę nie rób bałaganu. Załóż swój wątek lub skontaktuj się z nami. Pozdrawiam Marek Bojan. Rider69 cytował mnie i mnie się pytał. Odpowiadanie w moim imieniu to już chyba naruszenie zasad forum. A z pewnością bardzo nieetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojan 2 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Bojan. Zamknąłem temat. Podpinasz się z tą samą datą wyjazdu i kierunkiem. Stworzyliśmy juz zespół o czym informowalem na forum i nagle dostaję pytania o Ciebie i innych od nich czy jedziecie z nami.Proszę nie rób bałaganu. Załóż swój wątek lub skontaktuj się z nami. Pozdrawiam Marek Bojan. Rider69 cytował mnie i mnie się pytał. Odpowiadanie w moim imieniu to już chyba naruszenie zasad forum. A z pewnością bardzo nieetyczne.Marek49; absolutnie nie miałem zamiaru "wcinać" się w Twój wyjazd, absolutnie nie miałem zamiaru odpowiadać w Twoim imieniu - wszystkie te "wpadki" są tylko i wyłącznie wynikiem mej bardzo nikłej wiedzy o sposobie funkcjonowania forum (tacy ludzie też istnieją, a nawet czasem jeżdżą motocyklem), a zatem przepraszam. Mój post był tylko zapytaniem, propozycją bez żadnych prób robienia bałaganu. Z mojej strony temat zakończony, życzę niezapomnianego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek49 Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Wszystko ok. Wyjasnilismy sobie wszystko w rozmowie telefonicznej. Szerokości i udanej zabawy w Rumunii. Ps... ludzie z kaskami na głowach potrafią się dogadać 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Boryna ja co prawda mam w planach Rumunię od 4 sierpnia ale towarzystwo mi się chyba posypało( czekam na odpowiedz od kumpla jeszcze ma się zdeklarować do końca maja). Jak by mi nie wyszedł termin sierpniowy a twoje zaproszenie aktualne to może bym pojechał z Tobą. Byłem rok temu w lipcu na transfogarskiej i transalpinie nie udało się zrobić wąwozu Bicaz. Planuje zrobić dokładnie to co ty napisałeś z tym ze ja planowałem zrobić nocleg jeden Gora dwa w plenerze pod tarpem w okolicy transfogarskiej. Pozdrawiam. Szymbor Szymbor wiem że upłynęło wiele czasu, :banghead: sorki że nie odpisywałem. Temat wyjazdu w lipcu nadal aktualny, zatem jeśli jesteś zainteresowany lub komuś pasuje ten termin to proszę o kontakt 693 75 85 65 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 My lecimy 2 go lipca na dwa motory z Lublina . Jak co to odzywać sie na 737409156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redhire Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam,Czy ktoś w najbliższym czasie się wybiera na Rumunie? Z miłą chęcią bym dołączył :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Byliśmy. film : https://www.youtube.com/watch?v=9rpsakaMWa4&t=28s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojan 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jeśli kogoś zainteresuje to na priv jeśli kogoś zainteresuje Rumunia na venturce to priv, jakoś nie najlepiej poszło umieszczenie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi