Poochacz Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Miałem jechać tylko nad morze ale jako że mam 2 tygodnie urlopu to postanowiłem objechać Polskę dookoła. Może ktoś jest zainteresowany dołączeniem? Jestem z Mazowsza i jeżdżę Yamahą Virago 250 więc niewielkie pojemności mile widziane by ktoś nie musiał się denerwować tempem na litrówce. Spanie pod namiotem. Czas do 2 tygodni. Szczegóły i trasa do dogrania z chętnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Miałem jechać tylko nad morze ale jako że mam 2 tygodnie urlopu to postanowiłem objechać Polskę dookoła. Może ktoś jest zainteresowany dołączeniem? Jestem z Mazowsza i jeżdżę Yamahą Virago 250 więc niewielkie pojemności mile widziane by ktoś nie musiał się denerwować tempem na litrówce. Spanie pod namiotem. Czas do 2 tygodni. Szczegóły i trasa do dogrania z chętnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vn 2000 vulcan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Miałem jechać tylko nad morze ale jako że mam 2 tygodnie urlopu to postanowiłem objechać Polskę dookoła. Może ktoś jest zainteresowany dołączeniem? Jestem z Mazowsza i jeżdżę Yamahą Virago 250 więc niewielkie pojemności mile widziane by ktoś nie musiał się denerwować tempem na litrówce. Spanie pod namiotem. Czas do 2 tygodni. Szczegóły i trasa do dogrania z chętnymiCze , mam też pomysł dookoła polski . jaki masz termin w planach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poochacz Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Cze , mam też pomysł dookoła polski . jaki masz termin w planach .Urlop mam od 26 maja do 10 czerwca. Akurat będzie już dość ciepło, dzieci jeszcze w szkole więc masy turystów w górach lub nad morzem nie będzie. Jak będziesz zainteresowany to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja i kumpel też mamy urlop od 26 maja lecz tydzień i jedziemy w góry południe Polski zaczniemy od Kotliny Kłodzkiej i na wschód może ruszymy razem ? My jedziemy z Grodziska Maz. Termin i szczegóły do uzgodnienia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi