KrystianEE9 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Cześć,Jestem w trakcie remontu silnika w Suzuki TS200 i mam jedno pytanie odnośnie pierścieni, kupiłem komplet w salonie Suzuki i nie wiem co to za trzeci "element" który widać na zdjęciu (dokładnie na środku)? Było to dołączone do pierścieni, trzeba to w jakiś sposób użyć czy jest to coś zbędnego? Wygląda to jak jakaś sprężyna bo nie jest to zamknięte tylko da się rozszerzać. W serwisówce nic o tym nie wspominają a z tego co widzę to zestawy do innych motocykli też takie mają (np yamaha DT). Wszelka pomoc mile widziana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witaj. Sprężynka dociskająca pierścień. Montowana pod dolny pierścień. Wysłane z mojego Cat'a S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi