Aro123 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Od pewnego czasu jak jeździłem na niej zdarzało się ,że "przerywała" lub nie wkręcała się na obroty ,raz nawet mi zgasła i musiałem pchać 2km po czym odpaliła i działała bez problemu , jakies pare dni poźniej wyciągam ją z garażu kopie kopie i nagle usłyszałem jakiś huk taki naprawdę głośny w okolicach cylindra ,ma kompresje ale nie chce odpalić. Dlaczego ,jestem amatorem więc średnio się znam licze na rady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 -z kranika paliwo leci?-gaźnik wyczyszczony i ustawiony zgodnie z serwisówką?-wymieniona świeca, jest mokra czy sucha?-przejście na fajce jest?-sprawdzony kabel wysokiego czy nie upalony przy fajce? Jak powyższe sprawdzone to spróbuj wstrzyknąć (tak strzykawką) ciut paliwa w gaźnik od strony filtra powietrza,jak zagdaka to gaźnik, a jak nie to musisz pomieszać w zapłonie.Niestety ostatniego 2T miałem......dawno.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro123 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 -z kranika paliwo leci?-gaźnik wyczyszczony i ustawiony zgodnie z serwisówką?-wymieniona świeca, jest mokra czy sucha?-przejście na fajce jest?-sprawdzony kabel wysokiego czy nie upalony przy fajce? Jak powyższe sprawdzone to spróbuj wstrzyknąć (tak strzykawką) ciut paliwa w gaźnik od strony filtra powietrza,jak zagdaka to gaźnik, a jak nie to musisz pomieszać w zapłonie.Niestety ostatniego 2T miałem......dawno.PozdroDzięki spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi