PeterQ Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Witam,Sprzedam grę RIDE na PS4 w stanie idealnym. Cena 62 zł + koszty wysyłki. Link: http://allegro.pl/gra-ride-ps4-w-polskiej-wersji-jezykowej-motory-i7055705665.html P.S. Fajny prezent na Święta ;) Pozdrawiam,Piotr Edytowane 20 Listopada 2017 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Aktualizacja: Zmiana ceny na 50 zł za RIDE na PS4. Gra praktycznie nówka, ponieważ ciągle reklamowałem konsolę i mało co grałem.Mam do sprzedania również Uncharted 4 Kres Złodzieja w cenie 40 zł.Pozdrawiam,Piotr Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Sprzedane :) Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi