kail10 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam,mam problem z dt125 mianowicie nie wkreca się powyżej 6 tys.obr. dopiero gdy dobrze rozgrzeje silnik i zgasze i odpale ( nie raz trzeba kilka razy tak zrobić ) to dopiero wtedy wkreca się do końca na obroty. Myślę że coś nie tak jest z zaworem wydechowy. Miał ktoś może podobnie Albo wie ktoś Co może być przyczyną tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Moduł odblokowany ? Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Witam,mam problem z dt125 mianowicie nie wkreca się powyżej 6 tys.obr. dopiero gdy dobrze rozgrzeje silnik i zgasze i odpale ( nie raz trzeba kilka razy tak zrobić ) to dopiero wtedy wkreca się do końca na obroty. Myślę że coś nie tak jest z zaworem wydechowy. Miał ktoś może podobnie Albo wie ktoś Co może być przyczyną tego ? Ściągnij na próbę dyfuzor i odpal Edytowane 11 Listopada 2017 przez DZIKOWSKI Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi