strus84 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Cześć planuję wyjazd do Magadanu w czerwcu może jak wystarczy czasu zachaczyc o Władywostok ,może ktoś coś podpowiedzieć co i jak pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 kiedyś śledziłem wątek Magadanu na tym forum :http://www.radiator-mototurystyka.pl/forum/index.php?topic=5728.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Czy bierzesz pod uwagę jakichś współtowarzyszy ?? :-) Myślę o wypadzie na Bajkał, więc może można by było się przyłączyć choć na część podróży z Tobą ??? Nie jestem jeszcze zdecydowany na 100% ale mniej mnie na uwadze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Czy bierzesz pod uwagę jakichś współtowarzyszy ?? :-) Myślę o wypadzie na Bajkał, więc może można by było się przyłączyć choć na część podróży z Tobą ??? Nie jestem jeszcze zdecydowany na 100% ale mniej mnie na uwadze :-) Cześć oczywiście że możesz się podłączyć 😀😀data wyjazdy może się delikatnie przesunąć do przodu czyli ostatni tydzień Mają ze względu na pogodę którą mnie może dopaść przed magadanem jak coś to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDElk Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 kiedyś śledziłem wątek Magadanu na tym forum :http://www.radiator-mototurystyka.pl/forum/index.php?topic=5728.0 Cześć planuję wyjazd do Magadanu w czerwcu może jak wystarczy czasu zachaczyc o Władywostok ,może ktoś coś podpowiedzieć co i jak pozdroA czy Struś zdaje sobie sprawę w co się pakuje?Mam nadzieję, że się nie wykręcisz sianem przed wyjazdem i że będziesz jechał starą Drogą Kości ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 MrioHDelk oczywiście że zdaję sobie sprawę, wiesz o tym że wszystko będzie zależało od pogody jeżeli da się przejechać to przekaże a jeżeli będzie trzeba wyatrugac kanu to wyatrugac i przeplyne ta droge😂😂😂😂 MrioHDelk oczywiście że zdaję sobie sprawę, wiesz o tym że wszystko będzie zależało od pogody jeżeli da się przejechać to przekaże a jeżeli będzie trzeba wyatrugac kanu to wyatrugac i przeplyne ta droge😂😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi