KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 20 minut ...... bo kamery nagrywają jak się Diagnosta krząta ........ i potem pyk, pyk, pieczątka i jedziesz :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreatPretender Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) ja bez przeglądu samochodu jezdziłem 4 lata i tylko przez przypadek się o tym dowiedziałem.Wracałem z pracy około 24.00 podjechałem po piwko i do domu a ze na rądzie trzeba było zawrócić to uznałem po co objeżdżać całe rondo jak mozna od razu w lewo skrecić pech chciał że obok tego ronda jest komisariat policji, o czym zapomniałem :) no i chwile potem juz miałem tajniaków na ogonie. Skończyło się bez mandatu i chłopaki były zdziwione ze na tak długo przegląd był podbity 4lata pomiedzy jedna a drugą datą. jednak że było ciemno to cyfry były niewyraźne i jedna z cyfr została błędnie odebrana za całkiem inną. dopiero na drugi dzień jadąc z autem do mechanika okazało się że pare lat jeżdżę bez :) przeglad przeszedł bez problemu PS pozdrawiam KP Żory Edytowane 1 Marca 2018 przez GreatPretender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi