Carossi Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 WItam, chciałbym wymienić sobie zadupek na jakiś fajny gdzie są oddzielne siedzenia tak jak jest teraz w każdym nowszym moto. Chciałbym się dowiedzieć od jakiego moto będzie pasował stelaż do mojego, mam na myśli żebym mógł złączyć na śruby żeby nie bawić się w przerabianie i spawanie. W mojej ramie jest odkręcany stelaż. Dodam jeszcze zdj mojego moto. http://imgur.com/0gA9arP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jaki jest sens niszczyć klasyka,i robić z niego ulepa?Rób jak uważasz,twój motocykl,ale wg mnie jak chcesz mieć 2 oddzielne siedzenia to zmień moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carossi Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jeśli jest to odkręcane zawsze może wrócić na stare. To jest jedyna rzecz w nim która mi się nie widzi i dlatego chciałem zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi