motif Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 chodzi mi o ten pożar, bo planowałem tam jechać na początku sierpniai nie wiem czy to nie ryzykowne.Ktoś może tam jest teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek74 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Wróciłem 12 lipca,przejechałem od wyspy KRK do Splitu i było spoko.Od wczoraj jest moja córka w Trogirze i żadnych pożarów nie widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ja ruszam w niedzielę do Trogiru. Zobaczę. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 nie wyglądało to dwa dni temu ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekI Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Siedzę teraz koło Rogoznicy i jak na razie jest spokój. Na początku tygodnia były pożary kolo Szybenika i Splitu, ale dosyć szybko sobie z nimi radzili. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Wokół Trogiru też spokój. Widać ślady pożarów, ale na razie, odpukać, spokojnie. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi