mlody0028 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 WitamMam problem z moją Cagiva. Sprzęgło ewidentnie się kończy (silnik wchodzi na obroty a motocykl nie przyśpiesza) i chciałbym kupić nowe ale w internecie praktycznie nie ma części do tego motocykla. Czy powiedziałby mi ktoś jaki rozmiar tarcz sprzęgłowych powinien tam być? Jakie sprężyny? Motocykl to Cagiva Raptor 650 i.e. z 2005 roku. Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Chyba liczyles się z tym, że z częściami do tego modelu może być krucho. Silnik chyba jest podobny do sv 650 więc ja bym wymontowal sprzęgło i pomierzyl. Ewentualnie poszukaj info na zagranicznych forach. Ja mam podobnie z triumphem. Na krajowych forach pusto, na zagranicznych dużo przydatnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0028 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 No jasne ze się liczyłem. I z reguły pasują części od sv tylko że tam też występują różne rozmiary tych tarcz. Myślałem że może już ktoś miał z tym doświadczenie dlatego pytam. Spoko rozbiorę, pomiędzy i coś dopasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi