ooskaar Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Przebieg: 1900mil Rok:2013 Maszynkę posiadam od kilku dni. Po odpaleniu silnika, zauważam nierówna pracę silnika, co prawda w małym zakresie aczkolwiek występuje. Co może być przyczyną? Są powody do obaw? W linku filmik na yt. https://youtu.be/xNBkIlsWUvY Od razu przy okazji, żeby nie zaśmiecać: Do czego służą 3 gumowe rurki, wystające u spodu motocykla? Z tego co wyczytałem, jedna idzie od paliwa, zapobiegająca przelaniu paliwa, a czemu służą kolejne dwie? (Druga od lewej to nóżka) Dzięki za pomoc!Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ooskaar Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Na temat 3 gumowych rurek znalazłem odpowiedz w manualu i dodatkowo na innym forum. Jeśli komuś się przyda, to podsyłam screena. Uważacie, ze taka nierówna praca silnika na początku, na zimnym, jest normalna? Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Spotkałem się z tym w dwóch egzemplarzach więc chyba nie ma co się przejmować :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi