Yogi Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 jestem po rejestracji - bez koniaczku i czekoladek mialbym numerek do WK na 2.10, a tak to mialem na dzisiaj na 8.15 numerek 1. wszystkie te kobity powinni zwolnic; jak weszla 1 grupa zainteresowanych to urzedniczki zaczely sie klocic o swoje miejsca przy okienkach nie zwracajac uwagi na nas; trwalo to dobrych pare minut; wszystko poszlo dosyc sprawnie, koszt 580zl; za 1miesiac wracam po twardy dowod (34zl); zaraz ide powieisic tablice (WOT Gxxx) i oplacic OC; od dzisiaj strzeżcie się bandziora - jak mi starczy kasy na paliwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 jestem po rejestracji - bez koniaczku i czekoladek mialbym numerek do WK na 2.10, a tak to mialem na dzisiaj na 8.15 numerek 1. wszystkie te kobity powinni zwolnic; jak weszla 1 grupa zainteresowanych to urzedniczki zaczely sie klocic o swoje miejsca przy okienkach nie zwracajac uwagi na nas; trwalo to dobrych pare minut; wszystko poszlo dosyc sprawnie, koszt 580zl; za 1miesiac wracam po twardy dowod (34zl); zaraz ide powieisic tablice (WOT Gxxx) i oplacic OC; od dzisiaj strzeżcie się bandziora - jak mi starczy kasy na paliwo ;) koniec ściemniania, czekamy na foty!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 jesczze 1 pytanie: w miekkim dowodze nie ma nic na temat przegladu technicznego? babka w WK zatrzymala sobie dokument z badania technicznego (przeglad byl zrobiony po sprowadzeniu do 2006 roku), wiec rozumiem ze wpisza mi to w twardym dowodzie?rozumiem ze moge sobie jezdzic z miekkim dowodem i oplaconym OC? Ario cierpliwosci: dzis pada ale moze foty porobię!! napewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 czy ktos wie jak ustawic zegarek pokładowy? mam 2 przyciski SET i RESET; 1 z nich zmienia tryb pracy: trip1, trip2, przebieg calkowity, godzina; SET po dluzszym nacisnieciu zeruje trip1, trip2. jak mozna ustawic tym czyms wlasciwa godzinę? probowalem wielku kombinacji i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 czy ktos wie jak ustawic zegarek pokładowy? mam 2 przyciski SET i RESET; 1 z nich zmienia tryb pracy: trip1, trip2, przebieg calkowity, godzina; SET po dluzszym nacisnieciu zeruje trip1, trip2. jak mozna ustawic tym czyms wlasciwa godzinę? probowalem wielku kombinacji i nic.nie mam b12 ale spróbuj może kombinacji...trzymasz RESET i naciskasz SET lub odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 ok - doszedłem do tego zegarka; tzreba bylo duuuuzo dluzej przytrzymać; ktos wie gdzie mozna dostac kontrolke stopu do klamki hamulca? http://www.eisenbach.com/ae/parts/67_Handle_Lever.gif - nr 5 na tym rysunku; zapewne jest to wspolne dla wiekszosci modeli suzuki tak wogole to sa fiszki: http://www.eisenbach.com/ae/main.php?lang=EN&page=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 zadzwonilem do motostylu - sprowadza taki wlacznik stopu w 2,3 tygodnie; da sie zrobic to gdzies w krotszym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi