Kuba31 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Cześć Wszystkim, Planuje podróż do Albanii na początku września. Termin: do ustalenia.Moto: Bmw 1200 GSAGdyby ktoś też planował podróż w tamte rejony , można wybrać się wspólnie. Lewa Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertuz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A planujesz kolego bardziej off, czy bardziej asfalt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Tam już zostało mało off...W tym roku zrobiliśmy AL po raz czwarty. Asfaltuja na potęgę, psują szutry i bezdroża. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszGd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Kuba- poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Tam już zostało mało off...W tym roku zrobiliśmy AL po raz czwarty. Asfaltuja na potęgę, psują szutry i bezdroża. To prawda, ale ciężkiego off-u w Albanii jest jeszcze bardzo dużo. W tym roku przejechaliśmy Albanię od Macedonii do morza Jońskiego i można cały czas jechać off ( mam na myśli off na którym GS-y i duże KTM-y kapitulowały i zawracały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszGd Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ktos sie wybiera do Albanii we wrześniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys74 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Cześć KubaProszę o podesłanie szacunkowego kosztu takiej wyprawy i ile dni - około potrzeba na wyprawę, nie mam planu trasy. Może coś ustalimy telef.Pozdrawiam784522106Krzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ktos sie wybiera do Albanii we wrześniu?JA JADĘ NA POCZĄTKU WRZEŚNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 A może jakaś informacja o trasie i przewidywalnym długością wyprawy. Off czy asfalty ? Jak ze spaniem ?I ja myslę o wyprawie wrześniowej i z chęcią dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 A może jakaś informacja o trasie i przewidywalnym długością wyprawy. Off czy asfalty ? Jak ze spaniem ?I ja myslę o wyprawie wrześniowej i z chęcią dołączę.To co ruszamy 4-5 wrzesnia na około 10 dni kontakt stan905wp.pl To co ruszamy 4-5 wrzesnia na około 10 dni kontakt stan905wp.plkontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi