Borygo985 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Wiesz już kiedy ruszacie? Szukam jakiś opcji na wypad w lipcu w Alpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo_46 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ruszamy 29 lipca, jako że kolega startuje z Holandii spotykamy się w Austrii w miejscu pierwszego noclegu i dalej lecimy już razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwa Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Z tego co widzę kilka osób wybiera się w te rejony w zbliżonym terminie. Ja wyjeżdżam z Wrocławia 30-ego, kierunek Bischofshofen, potem Grossglockner i Dolomity na 5 dni, może jakieś forumowe spotkanie? :) Myślę, że jest to możliwe. Wyślij jakiś namiar na siebie to możemy się zdzwaniać na bieżąco w trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 cześć, ja chcę wylecieć 26 - 27 lipiec z podobnym planem, można jakoś się zgadać Myślę, że jest to możliwe. Wyślij jakiś namiar na siebie to możemy się zdzwaniać na bieżąco w trasie :) cześć, ja wylatuję 26-27 lipca, można się jakoś zgadać :-)może któryś z was się dołączy będzie raźniej?pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo_46 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Czemu nie, daj jakieś namiary na siebie to się odezwiemy jak już będziemy na miejscu, może chociaż na jakiegoś browara uda się ugadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwa Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 cześć, ja chcę wylecieć 26 - 27 lipiec z podobnym planem, można jakoś się zgadać cześć, ja wylatuję 26-27 lipca, można się jakoś zgadać :-)może któryś z was się dołączy będzie raźniej?pozdro. Może źle się zrozumieliśmy, z kolo_46 spotykamy się w sobotę 29.07 gdzieś w okolicy Malty w Austrii a potem lecimy razem. Jeśli Twoja trasa się nakłada to możemy się zgadać na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ok, dogadane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi