Cheicjow Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Cześć! Szukam chętnych na wypad do Rumunii w terminie 23.06-01.07. Pomysł świeży, stąd na razie brak sztywnego planu - na pewno Transalpina i Transfogaraska byłyby warte objechania. Noclegi namiot lub kwatery szukane na miejscu. Dla mnie jedynym warunkiem wyjazdu jest to czy mechanik wyrobi się z robotą w umówionym terminie. Ja na CBF 600. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Mrówka Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Hej! Wyjazd aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheicjow Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Hej! Wyjazd aktualny?Ja jestem nadal chętny, jednak do tej pory nikomu więcej podany termin nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubis Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Mnie pasowałoby od 24.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheicjow Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Mnie pasowałoby od 24.06Wyjazd o jeden dzień później nie robi mi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sohff Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) My wyjeżdżamy 24 czerwca i wracamy 02 lipca.Jedziemy na 5 moto.Spanie na kwaterach. Jak macie ochotę dołączyć to zapraszam. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Sohff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 My wyjeżdżamy 24.06. Dwa dni Bieszczady i dalej Rumunia. Pełne dwa tygodnie. Od soboty do soboty. Ekipa zbierana z forum. Kilka moto, nawet sam nie wiem ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBROS Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Szerokości. Ja ruszam pod koniec sierpnia . Edytowane 4 Lipca 2017 przez CEBROS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Szerokości. Ja ruszam pod koniec sierpnia .Jaki masz plan i kiedy dokładnie wyjazd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi