Fiks Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć, wybieram się z dziewczyną na Korsykę w powyższym terminie. Motocykl to Yamaha FZ1 2009. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć lub będzie w tym terminie w okolicy, dajcie znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyl Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam. Z żoną też się wybieramy w podobnym terminie jeśli mi serwis odda mt10. Będę śledził wątek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiks Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam. Z żoną też się wybieramy w podobnym terminie jeśli mi serwis odda mt10. Będę śledził wątek Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNapisałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi