AddaM Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Dzieki Solo mam jeszcze pytanie jak sciagnac ten klin z walu od wirnika?I czy powinien ten magnez byc mocno namagnesowany tj. tak by wyczuwalnie przyciagal np. śróbokręt?Ja mam to bardzo slabo wyczuwalne prawie wogole.A i jescze jedno czy seryjnie silniki byly sklejane czarnym sylikonem czy moze go nie mialy??pozdr. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Nie wiem czy byly sklejane na sylikonie ale wiem ze mozesz sobie spokojnie zaaplikowac czerwony (wytrzymuje 300C) Ja tego klinu nie sciagalem zeby rozpalawiac silnik ale jego chyba sie wybija...nie pamietam juz.Spoko nie ma za co.Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi