ResoR Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Cześć, Mam pytanko - takie jak w temacie. Wybieram się za tydzień do Niemiec i pomyślałem, że zawadzę o Berlin i kupię sobie jakieś ciuszki na moto. Był ktoś, może wie gdzie w Berlinie znajduje się zagłębie akcesorii motocyklowych o którym mi opowiadano. Na jakiej ulicy .No wiecie jakiś Louis czy Polo.Nigdy nie byłem w Berlinie i raczej z dołu będę wjeżdzał do Berlina, więc przydałyby się dokładne namiary, może z instrukcją dojazdu ?? PS: Jadę katamaranemPS2: Jadę docelowo do Bonn, więc może ktoś wie czy przypadkiem gdzieś bardziej po drodze trafie do dużego sklepu z przecenami i promocjami. Pozdrawiam i dziekuję bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 10 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Wielkie dzięki - jakoś nie wpadłem aby w ten sposób poszukać..... sorki za klepanie bez sensu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi