Indoor Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam Sprzedaje kombinezon ponieważ niestety jest na mnie za mały, mam 186 wz. Kupiony został w niemczech i używany przez 2 sezony (przez brata). Posiada oznaki eksploatacji.Cena jest do negocjacji - 2000zł.Dla zainteresowanych mogę przesłać dokładniejsze zdjęcia. Odbiór proponuje osobisty ale jeśli jesteś pewien/ pewna że na Ciebie pasuje to mogę go wysłać pocztą.W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt (PW bądź telefon) 518 533 440Dzięki Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indoor Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nowa cena 1700zł i do negocjacji. Zapraszam. Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indoor Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Oferta aktualna z nową ceną: 1500zł. Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indoor Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 PodbijamCena ostateczna: 1300zł Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indoor Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Ostatnia wersja ceny ostatecznej :)I po moim zdaniem okazjonalnej cenie jeden z najbezpieczniejszych kombinezonów - tytanowe ochraniacze, gruba skóra... Zresztą to Dainese. I to, że napisałem iż jest używany przez 2 sezony nie oznacza, że to widać. Kombinezon nie jest zniczony i może służyć przez kilka ładnych sezonów. Cena: 1000zł Edytowane 10 Lipca 2017 przez Indoor Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi