Zyclon Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 witam mam do sprzedania troche części do jawy ts 350 i innych motocykli posiadam wykaz i moge podesłać na maila. Lub kontakt telefoniczny 697823535. Pozdrawiam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enil Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 co masz w swojej ofercie do jawy 350 ts?jak możesz to wyślij na mój mail( [email protected] ) Thanks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 JESLI KTOS POTRZEBUJE, TO MAM DO JAWY TS 350 JESZCZE:-BAK-KOŁA Z RESZTKAMI OPON-BUDZIKI (W PREDKOŚCIOMIERZU NIEDZIAŁA LICZNIK KILOMETRÓW)-GAŹNIK KONTAKT NA PW LUB 504-866-559.POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi