Skocz do zawartości

[S] K1300S 2014 r. pierwszy właściciel bezwypadkowy

matiaszon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po trzech latach użytkowania postanowiłem rozstać się z moim sprzętem - K1300S

Motocykl nigdy nie miał żadnego dzwona, parkingówki czy innych szlifów. Kupiony w salonie BMW Sikora w Bielsku Białej. Na dzień dzisiejszy przejechane nieco ponad 47.000 km, ale przebieg powoli sobie rośnie. Wszystkie przeglądy robione na czas, czyli co 10.000 km. Jeśli mnie pamięć nie myli, to tylko dwóch ASO: Fus i Inchcape (oba w Warszawie).

Zdjęcia oraz pełny opis pod poniższym linkiem.

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-k-bmw-k1300s-bezwypadkowy-salon-polska-ID6yQVuN.html

post-75237-0-23123200-1492525704.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Oczywiście zrobisz jak chcesz i może się nie powinienem wtrącać, ale za takie pieniądze będzie Ci bardzo trudno sprzedać to moto.

Ja dwa lata temu sprzedawałem 3-letnią K1300S z polskiego salonu jako pierwszy właściciel z przebiegiem 24.000km i poszła za 45 albo 47 tysi (nie pamiętam dokładnie).

Tyle tylko, że miała jeszcze Akrapa, który sam wiesz ile akurat do tego moto kosztuje. Ponadto miała jeszcze akcerosyjną szybę MRA, akcesoryjne sety, jakieś dymione kierunki przód i tył i kilka innych dodatków.

Dodatkowo moja miała jeszcze rok tej przedłużonej gwarancji.

Pozdr.

F.

Jasne - moto jest warte tyle, ile ktoś chce za nie zapłacić. Przyjdzie ktoś chętny, to będziemy negocjować.

Ja z kolei znam przypadek, gdzie 3-letni egzemplarz bez akrapa, bez torby czy kufra centralnego, bez setów, z nalotem 53.000 km poszedł od ręki za 51.000 PLN 3 lata temu. Rynek to dziwne stworzenie

Na razie mi się nie pali. Jak zacznie, to będę myślał dalej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk