Markus9292 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witajcie W sobotę miałem niemiłą przygodę, mianowicie przewrócił mi się motocykl Yamaha FZ6 Fazer 2005r. w garażu i ułamało mi się prawe lusterko, została mi resztka lusterka tam gdzie się je mocuje. Nowe już zamówiłem i jutro będę je miał. Chciałbym się dowiedzieć gdzie się je odkręca, ponieważ patrzyłem w to miejsce i nie mogłem znaleźć śrub ani niczego one są pod plastikami czy gdzie? Może macie jakiś filmik albo instrukcję jak się demontuje lusterko? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 jeśli jest tak samo jak w XJ6 to trzeba odkręcić taki plastik dookoła zegarów . W XJ6 po obu stronach zegarów są jeszcze dwa takie kołeczki które baaardzo trudno zdemontować nie uszkadzając ich :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi