Mateyo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Hejka wszystkim Ridera. Mam pytanko odnośnie pługa czy tam spoilera jak zwał tak zwał do warriora.Czy moze ktoś ma od sprzedać bo nie używa albo zna kogoś kto by chciał ?Ewentualnie jakis namiar gdzie mozna znaleźć Znalazłem na e-bayu ale od 80 do 130 $ troszkę drogo za kawałek plastiku prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 swego czasu można było kupić na allegro co też uczyniłem, kosztował chyba 120 zł ale w porównaniu do oryginalnego z usa to ten można by śmiało nazwać wydmuszką, cienki i leciutki ale wyglądać wygląda tak samo a i kratkę trzeba sobie dorobić Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi