Dreamof Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Tak, u misia w nogach ile nas będzie:) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zapowiada sie wiecej niz na wiosne.I moze kontynuujmy liste,kto juz wplacil,bo wtedy moznakonkretnie mowic o frekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 -Monter-Diabel-Dream-Jerzyk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 -Monter-Diabel-Dream-Jerzyk Lech N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Magiczna piatka:p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Witaj Lechu!Jak sie ciesze,ze tez bedziesz.Oczywiscie,ze pozostali mili tez. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Leszku a jak żona? Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Pomału do przodu, szału nie ma ale się kręci i wku..a czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 No czyli dobrze jest;) Wszystko wraca do normy ;) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Czyli wg.Ciebie wku...nie to norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Lechu,jak w nowej pracy Ci idzie.Zadowolony jestes? Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 A to nie jest normalne w związku? Czasem bywa lepiej, czasem gorzej i tak jest to normalne Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Nowa dopiero od 1 września. Jeszcze się męczę w starej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Przezyjesz,Lechu.A Ty jezdzisz cos wogole?Ja od momentu jak syn przyjechal to ani metra nie przejechalem.Ale co tam,odbije sobie po jego wylocie.No i fajna wyprawa do Nietoperka bedzie.Mysle sprzedac Kawe i kupic cosik innego.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Jeżdżę trochę, ale nie tyle ile bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi