Dreamof Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 15 września. Przyjechać po Ciebie ?;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 15 września. Przyjechać po Ciebie ?;pA masz zapas klamek? :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Mam stare klamki z WSK. W razie potrzeby dopasujemy mlotkiem do cebeefy ;d Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Przewidziałam;p Mam składane na wypasie;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czy ja coś przeoczyłem? Co Wy z tymi klamkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czy ja coś przeoczyłem? Co Wy z tymi klamkami?Opowiemy jak przyjedziesz. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Potknęłam sie o krawężnik;) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 15 września. Przyjechać po Ciebie ?;pTaaaak!!!! Poproszę!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Klamką też;)Mario , moja Hanka leci maks 180-190.Z Twoim trybem jazdy zgubisz mnie na pierwszym zakręcie;p Chyba jednak podziękuje;p No chyba , że będziesz jechał w miarę przepisowo.Wtedy ewentualnie można się gdzieś na trasie ogarnąć;) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Zadzwonione, zaklepane, zapłacone. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Brawo Ty;p A wiecie co się stało dokładnie rok temu ;p? Zdałam prawko :p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Klamką też ;)Mario , moja Hanka leci maks 180-190.Z Twoim trybem jazdy zgubisz mnie na pierwszym zakręcie;p Chyba jednak podziękuje;p No chyba , że będziesz jechał w miarę przepisowo.Wtedy ewentualnie można się gdzieś na trasie ogarnąć ;) Pasuje mi 180-190, umówimy się gdzieś na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ale ona ciągle tyle nie leci ;p Spoko ;) Może ktoś jeszcze z tej strony będzie śmigał;) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Nie wiem jeszcze jak 15-go będę pracować, więc lepiej przyjadę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Bez fachów proszę;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi