lech N Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Zrobię sobie prezent na urodziny przy okazji i przejadę się z wami...wiesz Leszka..O mnie mowa? Już pisałem Jurkowi że muszę być choćby się paliło/waliło.A piciolo to wypijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Buahah...nie no spoko.:p Faceci... Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Co Ci tak wesoło? Coś źle zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Chodziło mi o to, że Jurek wyskoczył z super urodzinami dla Montera żony mimo , że moje w zasadzie tuż tuż ale dobra;p Więc z przekory tak napisałam;) A tak w temacie to oczywiście że masz być. Wszyscy mają byc;) a nawet więcej;p Z tego co wiem nie będzie Salaty.Trochę mi szkoda ale coś mu wypadło;/ Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Wrześniowe panny są najlepsze;p A nie może jechać z Toba? Miałabym jakieś damskie towarzystwo ;pBabcia za daleko ;) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Chodziło mi o to, że Jurek wyskoczył z super urodzinami dla Montera żony mimo , że moje w zasadzie tuż tuż ale dobra;p Więc z przekory tak napisałam;) A tak w temacie to oczywiście że masz być. Wszyscy mają byc;) a nawet więcej;p Z tego co wiem nie będzie Salaty.Trochę mi szkoda ale coś mu wypadło;/Justyno,Ty bedziesz,wiec masz przejazd kolejka w prezencie i to w pierwszym wagonie.A moze jeszcze jakies inne niespodzianki,cicho sza o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Jurku ...no;p Ty się już lepiej nie odzywaj bo jak czasne;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 No nie-Pani pedagog.Trzasne,nie czasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Lechu,toz to tak mialo byc.Pani J dobrze wie jak sie mowi.I jakos calkiem mnie ten jej prywatny jezyk nie przeszkadza.Ja w piatek jade w okolice Klodzka,piekne tereny.Mam nadzieje,ze pogoda dopisze choc ciut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Monter, a zrobimy znowu jajecznicę? :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Diabelku,jajecznica byla primasort.W czym wszystko bylo Twoja zasluga.Mam nadzieje,ze dojedziesz do Nietoperka. Edytowane 19 Lipca 2017 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Diabelku,jajecznica byla primasort.W czym wszystko bylo Twoja zasluga.Mam nadzieje,ze dojedziesz do Nietoperka. Monter też się przyłożył, aż ze śmiechu bolały Mnie żebra :D Mam Hondę, dojadę :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Monter, a zrobimy znowu jajecznicę? :DCycki se usmaż...akurde, Ty nie masz cycków. No dobla, zrobimy jajkownicę. Monter też się przyłożył, aż ze śmiechu bolały Mnie żebra :D Oj tam oj tam...taki mały mistejk. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Wiesz, mistejk to by był gdybyś dodał kacze zamiast kurzych ale żeby swoje:p to już podlega pod co innego;pLeszku język podobno żyje a słowotworstwo zanika nam wraz z 6 urodzinami.Może warto czasem coś nowego stworzyć;p No nie Panie Miodek?;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czyli jak się spotkamy to szczelisz mi w lep za te mądrości. Biorę to na "klate". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi