mirocbr Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam.Potrzebuję zatrzaski, zaślepki do mechanizmu wizjera kasku Airoh cezannee. Nigdzie ich nie można dostać :banghead:W sklepach internetowych są wystawione ale jak to u nas bywa- tylko wystawione - towaru brak...Może ma ktoś coś takiego albo wie gdzie można to kupić. Same zaślepki lub ewentualnie całą kompletną szybę.Pasują też do Airoh force ipit one.Takie coś jak na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czołem. Na wiosnę zeszłego roku odpadł mi ten zatrzask w J106. A w zasadzie odfrunął. Polski dystrybutor też nie miał. Pisz bezpośrednio do Airoha z opisem sytuacji. Ja tak zrobiłem i zatrzask się w Polsce znalazł po tygodniu (cały komplet za chyba 50 PLN). Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirocbr Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dzięki :) A mógbłyś mi troszkę pomóc w temacie? Gdzie na stronie Airoh.com jest jakiś kontakt? No i z moim angielskim jest krucho (nie powiem że beznadziejnie:) Dostałeś te części osobiście czy do jakiegoś sklepu? Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 [email protected]Zestaw przyszedł do polskiego dystrybutora, Powerbike i od nich kurierem po przedpłacie. Skrobnij tekst po polsku, to Ci przetłumaczę. Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirocbr Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dzięki wielkie. Juz napisałem i wysłałem. Zobaczymy co się będzie dalej działo :) Jeszcze raz dzięki za pomoc :) LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirocbr Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Hough.Niestety wymieniłem się e-mailami z Airoh ale chyba jakaś niemota tam siedziała, bo nic nie wskórałem. Skończyło się na "proszę zgłosić się do sklepu w którym kupiłeś kask"Zamówiłem w 4ride katowice.(czas oczekiwania ok. 3 miesiace!!!) Po miesiącu przyszły (59zł) :biggrin: Mam i się cieszę. Szkoda tylko, że tak długo to trwa.Dzięki i pozdro. LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi