hadman Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Witam,posiadam od początku sezonu Yamahę Xmax 125 z 2010r. zauważyłem u kumpla w jego skuterze ( innym, jakimś koreańskim ), że posiada oparcie kierowcy w kanapie. jest to mega wygodne z wiadomych przyczyn i zapytanie czy takie coś znajdę w jakieś normalnej cenie albo sam zagłówek który mógłbym jakoś umocować na kanapie czy trzeba specjalną kupić ? znalazłem coś takiego :https://www.amazon.co.uk/SHY0X2010-Motorbike-Yamaha-X-Max-Black/dp/B00G5OU5JQlub http://www.borrozzinomoto.com/borrozzino/selle/5709-shad-sella-nera-comfort-premium-tech-3d-mesh-con-logo-per-yamaha-x-max-xmax-125250.html ale dwie sprawy :1. drogo w c...2. drogo w c.. :) czy da radę jakoś ogarnąć ten temat :) ? zdaje sobie sprawę że nawet dla pasażera taka kanapa to lepsze rozwiązanie bo nie zjeżdża mi na plecy tylko siedzi sobie spokojnie na dupce z tyłu ;) pomocy rodacy ! ps. interesuje mnie również opcja z wyższą szybą gdyż strasznie mi przy 90-100 kmh wieje w klatę i pytanie do jeżdżących jaki dystans robicie tą maszyną ? ja nie schodze poniżej 7k obrotów i wydaje mi sie że na tych niecałych 12 litrach zrobie moze troche ponad 300 KM :(( - co daje słaby wynik a pisali że spalanie 2.8 - 3 L co tutaj jest wyimaginowane chyba :D chyba że może jeżdżę nie tak jak powinienem Edytowane 24 Marca 2017 przez hadman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Kanapę można przerobić (poszukaj ogłoszeń na allegro lub olx), ale i tak trzeba się liczyć z kosztem min. 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadman Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 nie ma nic na allegro oprócz oryginalnych używek.. wolałbym przeznaczyć 400 zł na przeróbkę niż 1100 na zakup nowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi