Baba z gór Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam, chętnie odkupię kurtkę i spodnie tekstylne dziecięce na 154 - 160 cm wzrostu.tel 507432144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Baba to ty taka kompaktowa jesteś? :) Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba z gór Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Baba to ty taka kompaktowa jesteś? :)tzn? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Taki dowcip że ciuchy jak na dzieciaka potrzebujesz, kiepski wiem sorry za OT Pozdrawiam Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam, chętnie odkupię kurtkę i spodnie tekstylne dziecięce na 154 - 160 cm wzrostu.tel 507432144Mam taką kurtkę http://allegro.pl/show_item.php?item=6739277292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba z gór Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Taki dowcip że ciuchy jak na dzieciaka potrzebujesz, kiepski wiem sorry za OT Pozdrawiam bo ja dla mojego dzieciaka potrzebuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi