Skocz do zawartości

Honda CB 450

Rekomendowane odpowiedzi

http://hondacb450s.w.interia.pl/cb/Cb_450s.htm tutaj ktoś życzliwy wczesniej mi to podesłał.

Jesli masz jakies namiary na kogoś kto miałby do sprzedaży częsci do CB 450- napisz.

Pozdrawiam

ta widzialem, wolalbym o CB 450 wogule, czyli o S, N i innych jesli byly

a najlepiej o calej historii serii CB

Mam dylemat (pośrednio związany z hondą cb450)a nie chce zakładac nowego tematu.

Chcę kupić taką hondę ale wszystkie jakie widziałem są to wersje zblokowane do bodajże 28KM. Jest taka jedna w ładnym stanie ale po przejażdzce boje się że całkiem niedługo zacznie brakować mi mocy (jak na 1 moto jest fajnie ale przyspieszenia i prędkość nie są mi obce). dodam ze waze ok 100kg wiec sporo chyba jak na taką niedużą moc. MOje pytanie to: czy kupić zblokowaną i pojeździć przez jesień i na wiosnę kupić coś mocniejszego, czy poczekać i od razu wsiadać na coś czym pojeżdzę trochę dłużej.

boje się że całkiem niedługo zacznie brakować mi mocy (jak na 1 moto jest fajnie ale przyspieszenia i prędkość nie są mi obce). dodam ze waze ok 100kg wiec sporo chyba jak na taką niedużą moc. MOje pytanie to: czy kupić zblokowaną i pojeździć przez jesień i na wiosnę kupić coś mocniejszego' date=' czy poczekać i od razu wsiadać na coś czym pojeżdzę trochę dłużej.[/quote']

Skoro dobre osiągi nie są ci obce a poziom oleju w głowie jest na odpowiedniej kresce, to ja na twoim miejscu kupiłbym na wiosnę jakąś 750ccm. Przy wadze ok 100kg to niezbędne jest min 65KM a optymalne do wygodnego poruszania się to 80KM i więcej.

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)