Marcus175 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam . Mam zamiar kupić silnik kx 250 i znalazłem do kompletnego remontu (wał/cylinder/sprzęgło/łożyska) . Czy ktoś może mi wycenić elementy takie jak cylinder do remontu/głowica/wał do remontu/skrzynia w średnim stanie/kartery/gaźnik w średnim stanie/sprzęgło w średnim stanie/zapłon/elektryka/dyfuzor/kopka/tryby pośrednie / w sumie prawie cały silnik bez membrany i tłoka z 94 roku . Będę bardzo wdzięczny bo chcę się dogadać z sprzedającym i nie przepłacić . Za 3200 zaczynają się ceny kx 250 z silnikiem na chodzi więc zastanawiam się nad ceną silnika z osprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czy ktoś może mi wycenić elementy Sam możesz to zrobić Np tu http://allegro.pl/czesci-i-akcesoria-motocyklowe-czesci-motocyklowe-158?id=158&string=kawasaki%20kx%20250&bmatch=base-relevance-floki-5-aut-1-3-1025&buyNew=1 Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus175 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 na allegro najczęściej są w stanie do użytku , mało kiedy do regeneracji no ale nic . Temat może iść do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi