Stemplowski Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 WitamCzy jest gdzieś możliwa do ściągnięcia instrukcja chodzi mi o tą książeczkę którą dostaje się razem jak kupuje skuter w sklepie.Posiadam taką w wersji włoskiej, ale z włoskim jestem na bakier przydałaby się w wersji angielskiej, bo w wer. polskiej to mogę pomażyć.Pobrałem wiele instrukcji na stronach włoskich angielskich jest do mp3 x9 x10 ale do x-evo typowo do tego modelu nie znalazłem.Może ktoś już gdzieś ściągnął?Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 To się nazywa user's manual.Wygoofgluj sobie albo użyj appki tłumacz google, która tłumaczy ze zdjęcia na ten przykład Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemplowski Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Pewnie tak zrobię ale jeszcze rozglądnę się na stronach zachodnich.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemplowski Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jeżeli kogoś interesuje instrukcja do piaggio xevo mam w języku polskim od przedstawiciela piaggio.Mam jeszcze jedno pytanie bo nie ma sensu zakładać nowego posta.Czy ktoś montował alarm fabryczny do piaggio xevo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnŚcie Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam Wiem że post jest stary ale mam ten sam problem. Poszukuję instrukcji w języku polskim. Jeśli kolego posiadasz jeszcze ta instrukcję to podeślij mi proszę na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejbujak Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 W dniu 11.02.2017 o 20:36, Stemplowski napisał: Jeżeli kogoś interesuje instrukcja do piaggio xevo mam w języku polskim od przedstawiciela piaggio. Mam jeszcze jedno pytanie bo nie ma sensu zakładać nowego posta.Czy ktoś montował alarm fabryczny do piaggio xevo? czy mozna prosic o instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi