dawi92 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam ,przymierzam się do kupno Yamahy XJ6 w wersji Naked od 2009 do 2012r. Znaleść ciekawy egzemplarz jest bardzo trudno . Chciałbym was podpytać na co zwracać uwagę przy kupnie tej maszyny (wiem ,że sporo może pochodzić ze szkół nauki jazdy). Chciałem też podpytać co sądzicie o kupnie moto w warunkach kiedy nie bardzo możemy je przetestować. Znalazłem serwis autoryzowany Yamahy w Poznaniu i tutaj pytanie do was czy opinia serwisu jest wiarygodna ,że wybrane moto będzie w pełni sprawne i nadaje się do jazdy ?? Nie chciałbym wtopić dlatego proszę o pomoc. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jak sam nie wiesz o co kaman to weź kogoś ze sobą co kuma,jazda zawsze wskazana a serwis autoryzowany powinien rozjaśnić sytuację,a czy tak jest/będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
540zhg Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja niedawno kupiłem w owiewkach piękna maszyna ale sporo jest mocno naprawianych :/ , przyjemne oddawanie mocy przez silnik Male spalanie wygoda i nie zawodność są tacy co zrobili po 150 tys km i jada dalej :D spora ilość części zamiennych na portalach aukcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi