szymon.c Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Miałem 150 z tarczą . Kupiłem 250 bez tarczy. Myślałem że na każdym zakręcie i wszędzie że ten motor wogule nie czamuje. kupiłem drugą z tarczą za 200 stuwy na części i w tegoroczne ferie zimowe dokonałem modyfikacji-nie ma żdnego porównania .Teraz wiem że jak się bujne ponad 100km/h to wychamuje a nie że będzie po mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 14 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Napewno do swojej eMZetki bębna niezałoże,najwyżej poczekam troche dłużej ale tarcza będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 ja tam mam bebny i po prostu wolniej jezdze, a z tarcza to troche strach ze w chwili krytycznej za mocno wciscinesz i lezysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Tarcza robi swoje :!: W bębnowym nawet na nowych okładzinach skuteczność jest nie wiele lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Bębny są dobre jeśli dostaną trochę wody , np. trzeba postawić moto na deszczu i po tym bęben zamienia się w tarcze na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Nie wiedziałem chyba rzadko to można stosować inaczej moto zamieni się w rdzawego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi