RafalGT2 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam Panowie potrzebuje pilnie pomocy. Jakiś czas temu trafił do kolekcji Kawasaki KX250 L3. Kawa po zakupie zrobiła może nie całe 2 baki i to tak przez amatora, po czym zatarł sie wał na korbie i teraz tak. Mam juz nowy wał tłok całe sprzegło ale problem jest z łozyskami skrzyni a własciwie ich wymiarami. Pierwsze to łożysko lewego karteru na wałku głównym ktoś włozył 6203 i je stoczył z wysokości tak aby pasowało ponieważ to łozysko trzymane jet przez blachę i teraz nie wiem czy tam ma iśc łozysko z takim wcieciem jak ktos zrobił jak na foto czy po prostu niższe łozysko ? Druie pytanie to o numer łozyska igiełkowego na drugim wałku zdawczym w prawym karterze to co na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Szukasz motura np tutaj https://www.megazip.ru/ i tam są podane wszystkie ważne dla ciebie informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalGT2 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 No i dzieki wielkie kolego masz u mnie browar :) Wszystko już wiem i mam dzieki Pozdrawiam. Temat do zamknięcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi