fifros Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 1. Zdjęcie świecy niżej, świeca jest mokrawa, czarna i jest w nagarze. 2.Dodam, że w przeciągu max 20-30km spaliła mi aż 5 litrów paliwa !!! 3. Czy przepustnica ( na zdjęciu ) ma być w tej pozycji ? Z iglicą czy bez niej, niżej nie chce zejść chyba, że użyjemy siły 4. Dodam, że Moto ma strasznie chaotyczne obroty (gaźnik oczyszczony, króciec sprawdzony i zasylikonowany ) mianowicie raz jest dobrze czyli dobrze się wkreca i ogółem jest ok i można jeździć, a raz sam daje na przykład 6k obrotów i nagle do 12, po prostu sam gazuje. 5.Płynu z chłodnicy nie ubywa, oleju nie mam jak sprawdzić bo nie mam bagnetu tylko śrubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Panie kto to panu tak spierdolił ?Panie kto to panu tak spierdolił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi