harnas60 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jak w temacie. Może trochę późno ale lepiej późno niż wcale. Miejsce do ustalenia. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 no, ba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 bardziej 17 mi pasuje. oczywiście chętny. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja też chętna...na śledzika...mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 I ja , i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Chętnie. Akurat będę w Polsce.Ktoś zapoda jakąś miejscówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 17 dla mnie będzie OK :wink: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Może być 17-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jak wszyscy to i ja Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jak mnie baba puści to będę...gdzie te śledzie? Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jest wyjście. Zabrać babę ze sobą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Hej :) a jaka jest wasza tradycja śledzika? Czy wszyscy przychodzicie z połówkami? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) I tam ... jakąś szybką ćwiartkę się na miejscu wyhaczy. PS. Apropo miejsca, Harnaś miejscówkę jakowąś masz na myśli już ? Edytowane 6 Grudnia 2016 przez -OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Myślałem o Szkapie? Ewentualnie jakaś pizzeria gdyby miejsca nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Myślałem o Szkapie? Ewentualnie jakaś pizzeria gdyby miejsca nie było.Jeśli uda Ci się powtórzyć wynik z zeszłorocznego śledzika to Szkapa będzie grubo zawalona. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi