Patryk44 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów,chciałbym się Was poradzić w wycenie mojego cuda:Simsona S51 Enduro z 1989r. Silnik i elektryka to ideał jeżeli chodzi o pracę,moc i odpalanie a wygląd oceńcie sami(na zdjęciu nie ma owiewki ponieważ została zdjęta).Prosiłbym o szczerą wycenę kogoś kto ma o nim pojęcie.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplanMV Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Może pojęcia jakiegos dużego nie mam ale zawsze moge pomóc. Moim zdaniem i gdybym ja miał sprzedać taką maszynke to bym ją wystawił za 3/4 tysiące, nie miałem nigdy simsona ale czasami sobie oglądam simsony, ludzie wystawiają po 5, 8 tysięcy ale to są już tak odpicowane ze sie w nich kal w lustrze można przeglądać. No moje zdanie to 3/4 tysiące :) Mam nadzieję że pomogłem.Pozdrawiam, Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk44 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dziękuję ślicznie i życzę szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldmotory Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Wartość tych malców z roku na rok jest wyższa, choć ostatnio "szaleństwo" ustało. Jednak zawsze jest to lepsza lokata niż 2% w banku :biggrin: Moim zdaniem wartość tego motorka to 1500-3000.Ważne jest dlaczego chcesz go sprzedać? Jeśli pilnie potrzebujesz kasy to cena musi być okazyjna , Wtedy szybko się sprzedaJeśli Cię stać to niech zostanie ... tańszy raczej nie będzieMożna też zacząć od wysokiej stawki i czekać na tego jedynego , ale to może potrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk44 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Mam w planach 2 lata go potrzymać i sprzedać żeby kupić sobie coś większego i dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi