fredoza6 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam. Jestem świeży na tym forum.Posiadam Piaggio mp3 125ccm na gaźniku i planuje SWAP na 400ie na wtrysku. Kupuje kompletny silnik z osprzętem i jestem ciekaw czy to jest w ogóle możliwe. Jeśli tak to proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą podpowiedź. Zapomniałem dodać, mój skuter jest z 2008r a nowe silnik z 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techdx Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Gabarytowo powinien wejść tylko mocowania mogą się nie zgadzać. Może też twoje koło nie pasować no i eletryka. Musisz sie jeszcze zaopatrzyć w moduł bo wtrysk nie będzie działał na tym od twoim i jeszcze pompa paliwa napewno mocniejsza niż twoja obecna o ile jest. Może być jeszcze sporo rzeczy innych które będziesz potrzebował np. tłumik większa chłodnica itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredoza6 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ja kupuje kompletny silnik z tłumikiem i kołem. Zastanawiam się czy właśnie chłodnica ta moja nie wystarczy a moduł też da się ogarnąć z innego skutera tylko nie wiem gdzie on jest umiejscowiony. No i pompa paliwa jest w zbiorniku tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techdx Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Chłodnica to napewno większa musi być Jeśli chodzi o pompę to nie zawsze musi być w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikilodz33 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Można coś zapytać 11 minut temu, Mikilodz33 napisał: Można coś zapytać Święci się kontrolka oleju i nie wiem co może być przyczyną 12 minut temu, Mikilodz33 napisał: Można coś zapytać Święci się kontrolka oleju i nie wiem co może być przyczyną Normalnie pali,trzyma ciśnienie, nie kopci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Wtf???? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikilodz33 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Mikilodz33 napisał: Można coś zapytać Święci się kontrolka oleju i nie wiem co może być przyczyną Normalnie pali,trzyma ciśnienie, nie kopci Gdzie jest czujnik oleju 38 minut temu, Croowab napisał: Wtf???? Nie wiem co może być przyczyną, święci się kontrolka oleju, nie dymi ,nie bierze oleju,nie stracił mocy,gdzie mam szukać przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A czy myslisz, ze tu sa wrozki?? moze napisz najpierw o jaki motocykl chodzi, kiedy kontrolka zaczela sie swiecic, czy swieci caly czas?? warto zlozyc poprawnie zdanie po polsku aby normalny czlowiek zrozumial co autor ma na mysli... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi