wuja77 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Witam od kilku dni jestem posiadaczem Yamaha Venture 1999 r. XVZ 1300. Zauważyłem, że na lewym tylnym cylindrze, na kapie zaworów delikatnie leci olej. NIgdzie na portalach nie mogę dostać uszczelki, czy ktoś z was miał taką sytuację, wie jak sobie samemu z tym poradzić. Wydaje mi się tamat dość ciężki, chyba trzeba opuścić silnik, żeby to zrobić?Proszę o podpowiedź, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 uszczelke masz tu: http://www.cheapcycleparts.com/oemparts/a/yam/500474f2f8700209bc797eac/cylinder-head w kazdym salonie yamahy kupisz plus polecam Loctite 5910 silnika napewno nie trzeba ruszac w ramie i da sie to wymienic 'z gory' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuja77 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi