Aaron Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Cześć,Może to dziwne pytanie ale moja Yadzia po ustawieniu garnków w Polsce wyciąga tylko 140km/h.....Belgowie robili to na 160...165km/h!!!!Jakie są wasze "doznania"?Co mogło się stać?Pozdrawiam.Aaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Witam ,niewiem ile na maxa poleci virago 750 bo nigdy niesprawdzalem ale jechalem moja virazka we 2 160 km/h i pod ręka było jeszcze troche gazu. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 v/max katalogowy Yamahy XV 750 Virago to 168 km/h pzdr.Maciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 witka...a to zależy od ustawienia gaźnikuw czy sport czy economo (podniesienie iglic itp)...ja mam teraz economo i idze okolo 160-170 km/h...jak mialem podniesione wyzej i wyregulowane to bez trudu 170 osiagale i chyba jeszcze by ciut poszlo ale sie bałem bo wsztsko się trzęsło jak kiedyś w mojej syrenie 105L przy 130 km/h ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 czasem jezdze z kumplem, który smiga wlasnie xv750 i bez problemu dotrzymuje mi "kroku" do licznikowego 170kmh. oczywiscie jak przyspieszam na 3/4 gazu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi